Tallinna Loomaaed kergitab hindu

Tarbija24
Copy
Jääkaru Tallinna Loomaaias.
Jääkaru Tallinna Loomaaias. Foto: TONI LÄÄNSALU / PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna Loomaaed muudab alates 1. maist hinnakirja, mis tähendab, et mitmed piletid lähevad külastajatele kallimaks.

Esiteks tõuseb Tallinna Loomaaia üldekskursiooni hind. Kui praegu on see 60 eurot, siis alates 1. maist 80 eurot. Üldekskursioon pakub ülevaadet kogu loomaaiast, pikemalt peatudes harulduste juures.

Temaatilise ekskursiooni hind tõuseb 40 eurolt 60 euroni. Temaatiline ekskursioon on mõeldud eeskätt inimestele, kellel on zooloogiaalased erihuvid ja kes soovivad süveneda teatud teemasse.

Ekskursioonigrupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Tallinna Loomaaed kaotab ekskursioonidele ka nädalalõpu erihinnad.

Lisaks kehtestatakse õpilasringidele piirhinnaks 30 eurot ja vajadusel hakatakse rakendama hinnakoefitsienti. Olenevalt huviringi sisust ja materjali kulust (näiteks: keraamika, kunsti ja laboritundides sisaldub ka materjal) hakatakse kasutama hinnakoefitsienti. Igale huviringile kehtestatakse direktori käskkirjaga hind.

Fuajee kasutamine hakkab alates 1. maist maksma 60 eurot, kommertseesmärgil pildistamine või filmimine 60 eurot (kaheksa tundi 400 eurot) ja väikevankri laenutus 3 eurot.

Määrusega ei muudeta üksikpiletite hindu. Samuti säilivad olemasolevad soodustused. 

Tallinna Loomaaed on Tallinna linna asutus, mille tegevusvaldkond on loodusharidusliku tegevuse kaudu loodus- ja keskkonnateadmise populariseerimine, liigikaitse ja teaduslik uurimistöö, täiendkoolituse võimaldamine ning inimeste looduslähedases keskkonnas puhkevõimaluste pakkumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles