Galerii: vaata pilte Eesti kaunimatest kodudest

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri Kodu & Aed kuulutas välja võistluse «Kodu kauniks 2011» võitjad. Juba üheteistkümnendat aastat korraldatud võistluse peaauhind ehk aasta kodu tiitli sai tänavu Heli ja Tarmo Õunale kuuluv eramu Suurupis.


Aasta aia tiitel läks Pille Petersoo ja Kristjan Kalda koduaiale Viimsis. Ainulaadse aiakultuuri edendamise preemia sai Arnold Hannust. Esimest korda anti välja ka disainiauhind. Vaata galeriist kaunimate kodude pilte!

Võistluse eesmärk on innustada ja toetada inimesi ilusate kodude ja aedade loomisel ning tunnustada juba tehtut. Laiemalt vaadates puudutab see meid kõiki – soovime ju, et ümbritsev keskkond aitaks meil paremini elada.

Huvi võistluse vastu on olnud läbi aastate püsiv, majanduselu uperpallid pole seda kõigutanud. Ka tänavu osales 90 kodu ja aeda. Auhindu on kaksteist, kokku 17 000 euro väärtuses.

Võistlusel hinnati esteetilise tulemuse kõrval eelkõige funktsionaalsust ja otstarbekust, esile tõusid targalt heakorrastatud ning viimistletud kodud ja aiad. Žüriis olid ajakirja Kodu & Aed ja sponsorite esindajad, disainer Krista Aren ja aiandusspetsialist Eneli Käger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles