Rongireisijaid ootavad ees keerulised ajad

Tarbija24
Copy
Uus nädal toob Keila ja Paldiski ning Keila ja Kloogaranna vahele asendusbussid.
Uus nädal toob Keila ja Paldiski ning Keila ja Kloogaranna vahele asendusbussid. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Alates esmaspäevast, 6. maist on muudatusi Paldiski- ja Kloogaranna-suunaliste rongide sõiduplaanis. Alustatakse Klooga jaama remonttöödega, Keila-Paldiski ja Keila-Kloogaranna lõikudel on vajalik kasutada busse.

«Nagu viimastel aastatel tavaks saanud, tuleb ka sel aastal arvestada raudtee remonttöödega, mis seavad rongiliiklusele omajagu piiranguid,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Alates esmaspäevast teenindame kolme nädala jooksul oma kliente Keila ja Paldiski ning Keila ja Kloogaranna vahel bussidega. Mõistagi on bussisõit üksjagu ebamugavam, sinna ei saa võtta ka jalgrattaid. Oleme tänulikud kõikidele reisijatele nende kannatlikkuse eest ning loodame, et tulevikus saame selle võrra kvaliteetsema taristu, et pakkuda oma klientidele senisest paremat teenust.»

 «Osade reiside puhul palun tähele panna, et Paldiskisse sõidavad kaks bussi – üks teeb peatuse kõikides vahepeatustes, teine aga sõidab otse Paldiskisse. Nii saame Paldiski inimestele pakkuda kiiremat sõiduaega. Palume olla tähelepanelik ja jälgida bussidel olevaid infosilte, et valida õige buss. Riisipere suunal muudatusi ei ole, sinna saab jätkuvalt sõita kogu teekonna ulatuses rongiga,» täpsustas Kongo.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles