Eesti veebipoodides on täna allahindlused

Tarbija24
Copy
Veebipoodide pakkumised.
Veebipoodide pakkumised. Foto: Kuvatõmmis

Täna tähistavad Eesti kaupmehed kümnendat korda E-smaspäeva, mis koondab ööpäevaks sooduspakkumised lehele www.esmaspaev.ee.

E-smaspäeva aktsiooni algatanud Eesti e-kaubanduse Liidu juhi Tõnu Vääti sõnul eelistab aina enam inimesi teha oste e-poodidest. «Maksekeskuse ja Eesti Panga andmetel kasvab e-ostlemine jõudsalt, umbes 25 protsenti aastas. Kuigi e-ostlemine ei tunne riigi piire ja annab inimestele suurem valiku, tasub meeles pidada, et Eesti e-poest ostmine on võrreldes välismaise e-poega sageli turvalisem. Lisaks on kohalikel e-poodidel selged ja soodsamad garantii- ja tagastamistingimused,» loetles Väät põhjusi kohalike kaupmeeste eelistamiseks. «Kaks korda aastas toimuv E-smaspäev on kui Eesti e-poodide Black Friday, kus Eesti kaupmehed tutvustavad ennast ja oma kaubavalikut läbi ahvatlevate sooduspakkumiste, kingituste või tasuta tarne,» lisas ta.

Kuigi peamised soodustused ulatuvad kuni 20-25 protsendini, leidub ka neid, kes on hinnad rohkem alla lasknud. Näiteks on sokisahtlis salasõna «monday» kasutamisel kogu kaub 40 protsenti odavam. Alkoholivabade jookide poes Alkovaba ulatub allahindlus mõningatel toodetel kuni 70 protsendini.

Suuremate tuntud e-poodide kõrval osalevad 2014. aastal liidu algatatud aktsioonis ka väiksemad kaupmehed, sel aastal kokku 135 e-poodi. «Eelmisel sügisel külastas E-smaspäeva veebilehte 24 tunni jooksul pea 50 000 inimest ja nii mõnigi osalenud  e-pood mitmekordistas oma päevakäibe,» täiendas Väät.

Eelmiste aastate E-smaspäeva tulemuste järgi ostetakse sel päeval peamiselt hooajalist kaupa. 2018. aasta kevadisel E-smaspäeval olid kõige populaarsemad aiamööbel, õue-eluks tarviline ja suveriided, samuti ilu- ja tervisetooted, tehnika ja elektroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles