Novatours tühistas rahutuste tõttu reisid Albaaniasse

Maria Joost
, reporter
Copy
Novatoursi plakat Tallinna Lennujaamas.
Novatoursi plakat Tallinna Lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Albaania pealinnas Tiranas turvariskide suurenemise ja seal puhkenud rahutustuste tõttu peatas Novatours oma Albaania reisid väljumistega 7. ja 14. juuni.

Novatoursi turundus-ja kommunikatsioonijuhi Olev Riisbergi sõnul saavad nendeks kuupäevaks reisi ostnud kliendid soetada pakettreise eeskätt samadel kuupäevadel, kuhu Novatours pakub Albaania reisijatele järgmisi alternatiive: Montenegro ja Tuneesia. «Samuti saab tühistatud reisi asemel valida näiteks reisi juuni esimese pooles Türki, Bulgaariasse, Kreeta, Rhodose ja Korfu saarele. Lisaks veel kõikidesse teistesse Novatoursi poolt müüdavatesse 2019 suve- ja ka 2019-20 talvehooaja sihtkohtadesse,» märkis ta.

Riisebergi sõnul on reisijate ohutus üks Novatoursi peamisi prioriteete ja sellest lähtutakse ka kõigi tegevuste planeerimisel. «Hoiame kõikidel oma sihtkohtadel hoolsasti silma peal ning saame pidevalt operatiivset infot oma partneritelt ning veel teistestki kanalitest,» kirjeldas ta tööprotsessi ja lisas, et saadud infot analüüsitakse ja seetõttu otsustati ka pärast pikka kaalumist Albaania reiside hooaeg seekord avamata jätta. «Samas näeme, et Albaanial on puhkusereisi sihtkohana  potentsiaal olemas ning me ei välista tulevikus selle riigi naasmist Novatoursi reisikavasse.»

«Meil on siiralt kahju, et osa Albaaniasse lennata soovinud kliente peavad oma puhkuseplaanid muutma. Informeerime ja aitame oma kliente muutuste korral nii kiiresti kui võimalik ning pakume neile alati puhkusele minekuks mitmeid alternatiive ja erinevaid lahendusi,» märkis Riisberg.

Välisministeeriumi kodulehel on Albaania juures märge, et kuna Eestil puudub Albaanias välisesindus, soovitab ministeerium enne reisi tutvuda teiste riikide reisiinfo ja reisihoiatustega. Suurbritannia reisiinfos on välja toodud Albaania rahutused ja soovitatud enne reisile minekut tutvuda olukorraga läbi kohaliku meedia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles