Karjäärinõu.ee annab tööotsijaile tasuta nõu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjäärinõustaja Tiina Saar.
Karjäärinõustaja Tiina Saar. Foto: Peeter Langovits

Tänasest on kõigile tööotsijatele avatud tasuta e-kursus karjäärinõu.ee, mis on mõeldud parandama elanike tööhõivet ja teadlikkust erinevatest karjäärivõimalustest.


E-kursus annab tööotsijatele nõu, kuidas hinnata oma oskusi ja võimeid, suurendada väljavaateid tööturul ja leida rahuldust pakkuv töö. Kursus sisaldab praktilisi nõuandeid CV koostamiseks ja kandideerimisoskuste lihvimiseks ning aitab valmistuda tööintervjuuks. Samuti leiab sealt juhiseid karjääriplaneerimiseks ja tuge eneseteostusel.

Kursuse lektoriks on ERR Tööotsija saatest tuntud karjäärinõustaja Tiina Saar. Õpetajateks on mitmed oma ala spetsialistid - psühholoogiaprofessor Voldemar Kolga, terviseteaduste dotsent Kristjan Port, tööinspektsiooni peajurist Meeli Miidla-Vanatalu jt. Kursuse käigus saab küsida nõu karjääriekspertidelt, teha harjutusi ja talletada tulemused oma portfoolios.

Karjäärinõu.ee on esimese nii suuremahuline interaktiivne e-koolitus Eestis. Selle töötas välja OÜ Valge Kass koostöös töötukassaga, mis plaanib kursust kasutada ka oma klientide tööotsingute nõustamisel. Kursus on eesti ja vene keeles.

Kursus: www.karjaarinou.ee või www.karjäärinõu.ee
Treiler: http://www.youtube.com/watch?v=PiaVfiadYac

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles