Kasulik nipp: kui auto seisab, siis ära maksa tühja!

ERGO kindlustus
Copy
Foto: ERGO Kindlustus

Sõidukiomanikel, kes igapäevaselt rooli ei istu, on võimalus oma tavapärastelt kindlustusmaksetelt märkimisväärselt säästa. Selleks pakub ERGO koostöös Teliaga ainsana Eestis lahendust, millega kujuneb liiklus- ja kaskokindlustuse hind vastavalt sõiduki kasutamisele.

„Unikaalse E-kindlustuse loogika on lihtne – kui ei sõida, siis liikluskindlustuse eest ka ei maksa,“ selgitas ERGO kindlustuse riskijuht Kaido Naarits. Tasuda tuleb vaid kuu jooksul sõidetud päevade eest. „Seejuures ei pea kartma, et päevakaupa kindlustuse ostmine läheks tavapoliisist kallimaks. Mobiiliäpis lepingut sõlmides määratakse ära lagi, milleni kindlustusmakse kuus ulatub. Sellest suuremaks tasu ei lähe, isegi juhul, kui sõidukit kasutatakse iga päev,“ lisab ta.

Võrreldes tavapärase liiklus- ja kaskokindlustusega on maksa siis, kui sõidad lahendust kasutaval inimesel võimalik oma kindlustusmaksetelt märkimisväärselt säästa. „Eriti kasulik on E-kindlustuse lahendus mopeedide, mootorrataste või hobiautode omanikele. Samuti neile, kellel on peres mitu autot, millest mõnega igapäevaselt ei sõideta,“ kinnitas kindlustuse riskijuht.

Samas näeb seadus ette, et isegi juhul, kui hooajasõidukit plaanitakse kasutada vaid loetud korrad suve jooksul, tuleb liikluskindlustus sõlmida kõigile liiklusregistris arvel olevatele mootorsõidukitele. Seega on nutikindlustus hea lahendus lisaks üle talve hoiustatavale mootorrattale ka pikemalt seisma jäänud autole.

E-kindlustust saab Telia mSõiduki äpi kaudu sõlmida inimene, kes on sõiduki tehnilises passis kirjas omaniku või kasutajana. Rakenduse saab tasuta alla laadida Android seadmele Google Play’st ja iOS seadmele Apple’i App Store’ist. Personaalse kindlustuspakkumuse küsimine äpis on tasuta.

Oluline on meenutada sedagi, et ehkki mopeede ja rollereid kasutavad tihti alaealised, tuleks kindlustamise hõlbustamiseks selliste sõiduvahendite registreerimisel kasutajaks märkida ka näiteks üks lapsevanematest. „Alaealised ei saa ise kindlustuslepingut sõlmida, kuid nii mSõiduki rakenduses kui ka veebis kindlustust sõlmides peab kindlustusvõtja olema seotud kindlustatava sõidukiga,“ selgitas Naarits. Seega kui lapsevanem pole sõidukiga seotud, tuleb kindlustuslepingu sõlmimiseks võtta esmalt ette teekond ERGO kontorisse.

Sõiduki E-kindlustus:

  • on kasutatav mSõiduk mobiiliäpi kaudu
  • sobib sõlmimiseks tavakasutusega sõiduautodele, kaubikutele, mootorratastele ja mopeedidele
  • on suurepärane valik hobisõidukitele
  • aktiveerub GPS-seadmega automaatselt
  • teenuse eest tasumine toimub Telia mobiiliarvega vastavalt sõidetud päevade arvule, peagi lisandub ka krediitkaardiga tasumise võimalus

Loe lähemalt: https://www.ergo.ee/erakliendile/ergo-koostoopartnerid/telia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles