Omniva lisab populaarsematele maapiirkondade pakiautomaatidele kappe juurde

Tarbija24
Copy
Omniva nime alt tulev pakiteavitus võib olla pettus.
Omniva nime alt tulev pakiteavitus võib olla pettus. Foto: KRIS SÜLD/Sakala

Omniva lisab kohalike elanike seas populaarseks osutunud Väike-Maarja, Tamsalu, Antsla ning Karksi-Nuia pakiautomaatidele kappe juurde. 

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Evert Rööpsoni sõnul on mainitud automaatide puhul näha, et pakkide tellimine ning saatmine on neis paikades aastaringselt eriti populaarne. «Näeme, et e-kaubanduse võimalused levivad koos automaatidega ka maapiirkondadesse. Pakiautomaadid on osutunud nii populaarseks, et tihedamal pakisaatmisperioodil jääb kappidest puudu,» ütles Rööpson pressiteates. «Et pakid saatmata ei jääks, siis lisamegi nendele automaatidele kappe juurde.»

5. juunil laiendatakse pakiautomaate Väike-Maarjas ning Karksi-Nuias, esmaspäeval 10. juunil aga Tamsalu pakiautomaati ning 17. juunil Antsla automaati. Laiendustööd algavad hommikul kell 10 ning tööde ajal võib olla automaadi kasutamine häiritud. Õhtupoolikuks on juba suurem pakiautomaat taas klientide pakke valmis vastu võtma ning kätte andma.

Juulikuust alustab Omniva ka uue arenduse testimisega, kus pakkide sorteerimisliin tuvastab olenemata paki päritolumaast, kas kõik tingimused pakiautomaati saatmiseks on täidetud. Sel juhul tähendab see, et ka Amazonist, Aliexpressist, eBayst või mõnest teisest välismaisest e-poest tellitud kaup võib otse pakiautomaati jõuda ja seda kõikjal üle kogu Eesti. Vajalik on vaid saaja telefoninumber pakil, sobivad mõõtmed pakiautomaati ladustamiseks ning lähedalasuv pakiautomaat, kus on vabu lahtreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles