Villa ostja saab teise kauba peale

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakumäel asuv villa.
Kakumäel asuv villa. Foto: kaader Reporter.ee videost

Tallinnas Kakumäel asuva kolme miljoni euro eest müügis oleva villa omanik pakub luksuseramu ostjale kingiks kaasa Pärnus asuvat 320 tuhat eurot maksvat suvevillat, milles lisaks kahesale toale asub ka kinosaal.

Pakkumine kehtib väidetavalt 2012. aasta jaanuari lõpuni ning kolme miljoni euro ehk neljakümne viie miljoni krooni eest müügis olev Kakumäe maja on väidetavalt Eesti kalleim, vahendab Reporter.ee.

Kuulutuse järgi on eramajas kolm korrust, kümme tuba, kolm basseini, üheksa tualettruumi, üheksa televiisorit, veinipööning, lift ja spordisaal. Villa ostja saab endale ka Pärnus asuva villa Maria, mis maksab 320 000 eurot ehk viis miljonit krooni.

Kakumäe eramu müügiga tegeleva kinnisvarafirma 1 Partner sõnul on villa vastu huvi tärganud ja peamiselt küsivad selle järele välismaa ärimehed.

Kinnisvaraekspert Peep Sooman ütles, et masu on hinnataset oluliselt alandanud ja ka Euroopa kontekstis luksuslikke eramuid müüakse odavamalt kui enne. Soomani sõnul on mitme miljoni eurose hinnaga kinnisvara ostjaid Eestis vähe ning ostjaskond pärinebki peamiselt piiri tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles