Maxima avas Tallinna vanalinnas mugavuspoe

Tarbija24
Copy
Maxima mugavuspood Tallinna vanalinnas
Maxima mugavuspood Tallinna vanalinnas Foto: Raul Mee

Maxima avas täna Tallinnas Viru tänaval jaeketi esimese Express-formaadi mugavuspoe, kus müüakse nii toidu- ja majapidamiskaupasid kui ka suupisteid ning valmistoitu.

Expressi mugavuspoes on esimesele korrusele paigutatud enimnõutumad kaubad kiirust hindavale külastajale, näiteks kuumad kohvijoogid, värskelt pressitud mahl, valmistoidud ja kuumad suupisted, valik puuvilju ning joogid. Teiselt korruselt leiab täiendava valiku maiustusi, koduseks toiduvalmistamiseks mõeldud toiduaineid ning hügieeni- ja esmatarbevahendeid.

«Kavatseme kaupluse avamise järel jooksvalt külastajate ostukäitumist analüüsida ning sellest lähtuvalt vajadusel kaubavalikut uuendada,» ütles Maxima Eesti juhatuse esimees Marko Põder. «Kindlasti saab Viru tänava Expressi mugavuspoest meile teenäitaja uue formaadi täiustamisel ja järgmiste sarnaste kaupluste avamisel.»

Maxima Expressi mugavuspoes on kolm tavakassat ja iseteeninduskassa. Kogu Maxima Expressi kaupluse müügisaali pind on 244 ruutmeetrit ja poe sortiment ulatub ligi 3000 tooteni. Poe meeskond on kümneliikmeline. Maxima Expressi kauplus on avatud igapäevaselt kella 8 kuni 22. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles