Inglipuu alla saab veel kinke tuua

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu.
Inglipuu. Foto: Sille Annuk

Tänaseks on heategevusprojekti «Inglipuu» raames üle Eesti kogutud 700 jõulukingitust puudustkannatavatele lastele, kokku ootavad jõulupakke ligi 1300 last.


Heategevusprojekti eestvedaja Päästearmee regionaalkomandöri major Daniel Hendersoni sõnul on inimeste huvi rasketes oludes kasvavate laste aitamise vastu sel aastal suur olnud. «Tore on tõdeda, et mida lähemale jõululaupäev jõuab, seda aktiivsemaks on kingituste toomine läinud – heade inimeste kaasabil on täidetud juba üle 700 lapse jõulusoovid,» lausus ta.

Inglipuu on omalaadne jõulupuu, millel rippuvatele kaunistustele on kirjutatud abivajavate laste nimed ja kingisoovid. Inglipuud asuvad kõikides Maxima kauplustes üle Eesti, kus poekülastajad saavad võtta kuuselt ingleid ja teha seal kirjas olevatele lastele kas ostetud või isemeisterdatud kingitusi.

Igas poes ripuvad Inglipuul just selle maakonna 20 lapse nimed, ühtekokku kogutakse 64 kaupluses kingitusi 1280 lapsele.

Praegu ootab üle Eesti veel ligi 600 last oma jõulusoovi täitumist, eriti palju on kingituseta lapsi Ida-Virumaa piirkonnas. «Loodame siiski veel jõulueelse nädalaga puuduolevad kingitused kokku koguda ning laste jõulud rõõmsaks muuta,» ütles Henderson ja kutsus kõiki üles head tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles