Terav äritüli sundis legendaarset Tallinna rokiklubi kolima Ülemistele

Tarbija24
Copy
Kontsert Rock Cafes.
Kontsert Rock Cafes. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eelmisel suvel skandaalse ärimehe Anton Geri kätte jõudnud kontsertklubi Rock Cafe sulges Tartu maantee ääres uksed ja jättis maha võlad hoone omaniku ees, kirjutas Äripäev.

Endist Rock Cafe hoonet Tartu maantee ääres omab Fausto Capital, mille juht ja üks omanik Kenneth Karpov ütles, et praeguse seisuga on Gerile kuuluval RC Operaatoril tasumata arveid 18 076 euro ulatuses ning 5. juulil andis Fausto Capital sisse ka hagi võla sissenõudmiseks.

Rock Cafe omanikul Anton Geril on võla kohta oma seisukoht: «Me ei tunnista võlga. Las kohus otsustab, kes, kellele ja millal võla maksab.»

Pikemalt Äripäevast.

Veelgi enam, artikli ilmumisel saatis Ger oma kommentaari ka Postimehele, kus väitis, et hoopis Fausto on klubile võlgu ning nemad tegutsevad edasi uues asukohas. Uus aadress on Kevise 6, Ülemiste Citys.

«Me teatame , et RockCafe ei sulgenud, kuid kolis uude kohta. Liikumise põhjuseks oli hoone omaniku otsus selle rekonstrueerimisest ja RockCafe'ga sõlmitud rendilepingu lõpetamisest, kuigi rendileping oli sõlmitud aastani 2026,» teatas seepeale klubi nimel Anton Ger.

Tema selgitusel esitas RockCafe Fausto Capitalile hoone omanikule rahalisi nõudeid seoses sellega, et viimastel kuudel ei olnud kontserdimajas elektrit, vett ega kanalisatsiooni ning sel põhjusel mitmed suured kontserdid olid tühistatud, mis põhjustas ärikahju.

«Samuti ei saanud RockCafe ruumides korraldada suuri üritusi, kuna omanik lammutas  kontserdisaali sissepääsu. Täna on asi kohtus. Kohus otsustab, kellel on õigus. Sooviksime selle konfliktiolukorra rahumeelega lahendada, kuid ilmselt otsustas härra Karpov Fausto Capital'i juhatuse liikmena, kes mõistis oma positsiooni ebakindluse, anda oma versiooni ajakirjandusele, luua avalikku arvamust ja võimalikku mõju kohtuprotsessile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles