IKEA palkab Eestis enam kui 40 töötajat

Tarbija24
Copy
IKEA hakkas Eestis töötajaid palkama.
IKEA hakkas Eestis töötajaid palkama. Foto: Ikea

Rootsi kodusisustuse ettevõte IKEA on alustanud töötajate värbamisega Eestis. IKEA, mis siseneb Eesti turule esmalt digitaalselt ehk e-poega ja mida toetab Tallinnasse loodav väljastuspunkt koos näidistesaaliga, on avanud konkursi enam kui 40 töökohale.

Enne sügist otsitakse töötajaid logistika, müügivaldkonna ja klienditeeninduse töökohtadele, teatas ettevõte.

IKEA Eesti väljastuspunkti juhi Aleksejs Mihailovsi sõnul on IKEA Eesti töökohad sobilikud nii varasema kogemusega kui ka alles alustavale töötajale, kes otsivad kas osalise või täiskoormusega töökohta ja on huvitunud jaekaubandussektorist.

Rootsi kodusisustushiid teatas aprilli algul, et avab sel sügisel Eestis e-poe ning rajab Tallinna väljastuspunkti koos näidistesaaliga. Ühtlasi saab Eestist esimene riik, kuhu IKEA siseneb esmalt digitaalselt ja avab enne füüsilise poe olemasolu e-poe, teatas firma toona.

IKEA väljastuspunkt koos näidistesaaliga rajatakse Tallinnasse aadressile Peterburi tee 66. Hoone koguala on 6000 ruutmeetrit, millest 1500 ruutmeetrit on mõeldud väljapanekusaaliks ja planeerimise alaks.

IKEA on Balti riikides avanud seni kaks poodi, neist ühe Vilniuses ja ühe Riias ning lisaks kaks kauba väljastuspunkti Leedus. Ülemaailmselt tegutseb IKEA 50 riigis, kus on avatud üle 400 poe.

IKEA tööpakkumistega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles