Eesti pank soetas töötajatele elektritõukerattad (1)

Tarbija24
Copy
Lipsustatud pangahärrad katsetavad elektritõukse. Pilt on illustratiivne.
Lipsustatud pangahärrad katsetavad elektritõukse. Pilt on illustratiivne. Foto: via www.imago-images.de / imago images / Mike Schmidt

SEB Pank rentis Tallinna Tornimäe kontorile kuus elektrilist tõukeratast, millega pangatöötajad saavad kliendikohtumistele vurada.

SEB kommunikatsioonijuht Julia Piilmann rääkis, et tõukeratas on keskkonnasäästlikum ja kindlasti tervisele sõbralikum alternatiiv kui auto. SEB võttis kasutusele kahe tootja elektrilised tõukerattad.  

«Kui tõukeratta hooaeg saab läbi, vaatame tulemustele otsa: kuivõrd populaarseks osutus uus võimalus ja kumma tootja masinad pidasid paremini vastu. Selle alusel siis järgmise kevade keskel ka otsustame, mil määral projektiga edasi minna,» rääkis Piilmann.

SEB spordiklubi juht ja SEB arendusjuht Merten Loss sõnas, et juba praegu on töötajatel tõukerataste üle väga hea meel. «Seega, lähiajal on täiesti reaalne näha SEB töötajat kiirustamas tõukeratta seljas kliendi juurde või teostamas muud töösõitu.»

SEB soetatud elektriline tõukeratas võimaldab sõita kuni 20 kilomeetrit tunnis ning selle juhtimiseks ei ole vaja eraldi luba. Koos tõukeratastega on töötajatele soetatud ka eri suurusega kiivrid.

Elektrilised tõukerattad koguvad Eestis üha enam populaarsust. Paar kuud tagasi tulid tõukeratta renditeenusega esmakordselt välja Bolt ja CityBee.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles