Pangad kolivad poodidesse: R-Kioskist saab sularaha võtta (1)

Tarbija24
Copy
R-Kiosk
R-Kiosk Foto: Konstantin Sednev

Swedbank laiendab kassadest sularaha väljamakse teenust, augusti algusest väljastab Swedbank sularaha ka R-Kioski väikepoodides.

Swedbanki pressiesindaja Jane-Liina Liivi sõnul on tegemist väga kiirelt kasvava teenusega, millega liitub lähikuudel veel poekette.

Teenust saavad kasutada kõik Swedbanki kliendid ja teiste Eesti ja välismaa pankade kliendid, kui nende kodupank pole sarnaseid tehinguid keelanud. Seni on saanud Swedbanki ja teiste pankade kliendid, kelle kodupank pole sarnaseid tehinguid keelanud võtta sularaha Grossi poeketi, Meie Toidukaupade, Coopi poodide ning Olerexi tanklaketi kassadest, just liitusid  Aldar Marketi maapiirkonna kauplused ja R-Kiosk.

Korraga saab välja võtta minimaalselt 5 ja maksimaalselt 100 eurot. Nende vahele jääv summa muutub 5-eurose sammuga ehk välja saab võtta 10, 15 ja 20 eurot. Sularaha väljavõtmiseks on vajalik vähemalt ühe-eurone ostusumma, mis tasutakse pangakaardiga.

Kassast sularaha väljavõtmine sarnaneb tavalise sularahaautomaadi kasutamisega: klient ütleb kassas enne ostude eest tasumist teenindajale sularahana väljavõetava summa ning sisestab makseterminali oma pangakaardi PIN-koodi. Seejärel maksab teenindaja soovitud summa poekassast välja ja see võetakse maha kliendi pangakontolt.

Teenust saavad kasutada kõik Swedbanki kliendid ja teiste Eesti ja välismaa pankade kliendid, kui nende kodupank pole sarnaseid tehinguid keelanud. Sularaha väljavõtmisel lisandub teenustasu 36 senti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles