Euroopa suurim jalatsikett avab Eestis esimese kaupluse

Tarbija24
Copy
DEICHMANNi kauplus Nauticas
DEICHMANNi kauplus Nauticas Foto: DEICHMANN

Neljapäeval, 22. augustil  avab Euroopa juhtiv jalatsite jaemüügikett Deichmann Eestis oma esimese kaupluse, mis asub Tallinnas Nautica keskuses. Jalatsikaubanduse turuliidril on Euroopas ja USA-s üle 4000 kaupluse 26 riigis, kus müüakse enam kui 178 miljonit kingapaari aastas.

«Oleme Eesti turule jõudmist pikalt planeerinud – Tallinna kaupluse avamisega täitub meie unistus olla esindatud kõigis kolmes Balti riigis. Leedu ja Läti elanikud on Deichmanni kiirelt omaks võtnud, soovime ka Eestis jõuliselt kanda kinnitada ning prognoosime siin häid müügitulemusi,» lausus ettevõtte Balti regiooni müügijuht Živile Bložiene pressiteate vahendusel.

Saksa päritolu Deichmann näeb Eestis head kasvupotentsiaali ning plaanib juba käesoleval aastal avada siin veel kauplusi. «Teise kaupluse avame juba septembris Kristiine keskuses,« kinnitas Bložiene. 2020. aastal soovib ettevõte avada Eestis veel kauplusi ning mitte ainult Tallinnas, vaid ka teistes linnades. Lisaks käib töö selle nimel, et avada eestikeelne e-pood.

Eesti esimene Deichmanni kauplus laiub Nautica keskuses 380-ruutmeetrilisel pinnal. Poes on esindatud ligi 15 000 kingapaari ning seal töötab 8 inimest.

Saksa päritolu Deichmann on tänaseks esindatud kõigis kolmes Balti riigis. Jalanõuhiiul on kokku üle 4000 poe 27 riigis. Käesoleval aastal plaanib Deichmann avada kokku 229 uut ja värskendada 256 poodi üle kogu maailma ning osaliselt kaubandust digitaliseerida. Investeeringud selleks ulatuvad kokku rekordilise 285 miljoni euroni. Ettevõtte edasised plaanid näevad ette laienemist Lähis-Ida turule ning kõigi eelduste kohaselt edaspidi ka Araabia maadesse ja Põhja-Aafrikasse.

Mis on mis?

Deichmann on juhtiv jalanõude jaekaubanduse turuliider nii Saksamaal kui kogu Euroopas.

Ettevõte asutati 1913. aastal Saksamaal Essenis Heinz-Horst Deichmanni poolt ning poekett kuulub juba kolmandat põlvkonda asutaja järeltulijatele.

2018. aasta lõpu seisuga oli Deichmannil üle 4000 poe ja üle 40 veebipoe maailmas. Ettevõtte andis tööd enam kui 40 000 inimesele ning müüs üle 178 miljoni jalatsipaari.

Deichmanni kogukäive oli 2018. aastal 5,8 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles