Viimase hetke jõulukingiideed

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutus teeb ilma ka jõulukinkide pakkimise alal.
Taaskasutus teeb ilma ka jõulukinkide pakkimise alal. Foto: Liis Treimann

Kui sa pole veel mõeldagi jõudnud, mida lähedastele kinkida, siis allolevast leiad kindlasti mõne kiire jõulukingiidee, mille valimise/valmistamisega saab hakkama mõnest sekundist paari tunniga.


Õhtuleht tõi välja järgmised ideed:

Moosi-, mahla- või seenepurk: kui oled suvel hoolsalt hoidistanud, tasub sahvrist kaasa haarata mõni maitsva sisuga purk – mitte kõik inimesed ei jõua suvel metsa marjule-seenele, mitte kõik inimesed ei raatsi oma aega kulutada hoidistamisele.

Vaba aja kupong: lähedasi võib rõõmustada vaba aja kupongiga – vanavanemad võivad lubada noorperele näiteks üle nädala ühe vaba päeva või lapsed emale ühe nõudepesuvaba nädalapäeva.

Heade soovide hoidis: sõbrale võib kinkida purgi heade soovide või tarkuseteradega.

Käsitsi meisterdatud kuuseehted: need on soojad ja lõbusadki ning meenutavad kinkijat saajale veel aastategi pärast, kusjuures nende meisterdamine pole sugugi keeruline ega kulukas.

Kultuurielamusest suusavarustuseni: viimasel hetkel võib läbi hüpata ka internetist ja osta sealt mõni viimase hetke kingitus – sealt saab alates ajakirjatellimusest (www.tellimine.ee; lehepunkt.ee) ja teatripiletitest (piletimaailm.com, piletilevi.ee) kuni lauanõudeni ja suusavarustuseni (nevene.ee), teismelisele on hea kingitus näiteks kinokupong (cinamon.ee; superkinod.ee), millele võiks lisada ka pisut popkorniraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles