Järgmisel aastal hakkab Tallinnasse lendama Rootsi lennufirma BRA

PM Majandus
Copy
Tallinna lennujaam. Foto on illustreeriv.
Tallinna lennujaam. Foto on illustreeriv. Foto: Kristian Kruuser

Täna teatas Rootsi lennufirma Braathens Regional Airline (BRA), et alates 30. märtsist hakkab lennukompanii lendama Tallinna-Stockholmi liinil. Lennud hakkavad toimuma kuus korda nädalas.

«Uus liin peaks sobima eelkõige ärireisijatele, sest lisaks Arlanda lennujaamale avaneb nüüd võimalus lennata otse Stockholmi südamesse Bromma lennujaama,» sõnas Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe pressiteates.

Lisaks Stockholmi mugavamale külastamisele võimaldab lennugraafik hästi ka teistesse Rootsi sihtkohtadesse lennata, sest Bromma lennujaam on just kohalike liinilendude sõlmjaamaks. 

Braathens Regional Airline (BRA) on Rootsi regionaalsetele liinidele keskendunud lennufirma, mis on seni lennanud peamiselt põhjamaades. BRA on lennufirma, mis väärtustab kõrgelt keskkonnahoidlikku ja jätkusuutlikku tegutsemist, olles esimene lennufirma, kes sai 2009. aastal keskkonnasertifikaadi ning on lennufirmade seas keskkonna küsimustes tugev eestkõneleja. BRA lennukites on lisaks tavapärastele esimesele ja äriklassile ka «roheline klass», mis tähendab seda, et reisijad saavad panustada biokütuse kasutamisse. 

Praegu lendavad Tallinna-Stockholmi liinil Arlanda lennujaama airBaltic, LOT Polish Airlines, SAS ja Norwegian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles