Juba jälle: tuntud burgerikoht pani T1s uksed kinni (10)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Waksal Ekspress T1 Mall of Tallinn kaubaduskeskuses
Waksal Ekspress T1 Mall of Tallinn kaubaduskeskuses Foto: Waksal Ekspress

Kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn tegutsenud tänavatoidurestoran Waksal Ekspress sulges uksed. Tegemist on juba neljanda toidukohaga, mis on uues keskuses äri lõpetanud.

Gurmeeburgereid pakkuva Waksal Ekspressi juht Aivo Johanson kinnitas, et restoran sulges uksed eelmisel esmaspäeval, kuid põhjust ei soovinud ta avaldada. Septembri lõpus kirjutas Postimees, et T1 tegutsenud restoran Väike Gruusia pani uksed kinni ja taotleb kohtus enda pankrotti. Restorani omanik tõi toona üheks põhjuseks külastajate puuduse. 

Küsimusele, kas ka burgerikoha sulgemise taga võis olla külastajate puudus, vastas Johanson, et ei soovi täpsustada. «Võib-olla meie kontseptsioon lihtsalt keskusesse ei sobinud või oli konkurents liiga tihe,» ütles ta.

Krediidiinfo kohaselt on 2017. aasta novembris loodud Waksal Ekspress OÜ-l 59 878 euro suurune ajatatud maksuvõlg. Ettevõte ei ole esitanud ka mullust majandusaasta aruannet. 

Eelmise aasta novembris avatud T1 Mall of Tallinnast on napi aasta jooksul lahkunud mitu kauplust ja toidukohta. Uksed on kinni pannud näiteks Mahemarket, Suva suka-sokipood, Juustukuningad, Wild Woman, NoaNoa. Lisaks Väikesele Gruusiale on toidukohtadest kadunud Wingo Xprs ja Fafa’s.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles