Eesti muusikud tõid turule esimese mittealkohoolse bändijoogi

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Foto: Harry Tiits Photography

Eesti soul-funk-popmuusika grupeering Gram-Of-Fun andis koos kodumaise käsitööjookide tootjaga Punch Drinks välja omanimelise joogi. Tegemist on teadaolevalt Eesti esimese bändiga, kes saab kontsertidel personaalse mittealkohoolse joogiga fänne kostitada.  

Staaridest koosneval kollektiivil Gram-Of-Fun (Kristel Aaslaid, Jaan Jaago, Dr.PhilGood, Raul Ojamaa, Kostja Tsõbulevski ning Martin Kuut) aitas joogi purki panna Eesti käsitööjookide tootja Punch Drinks. Tegemist on loodusliku energiajoogiga, mille põhilisteks koostisosadeks on Mate tee ning sidrun. Oma joogi üllitamine on järjetegevuseks Gram-Of-Fun debüütalbumi Second Breakfast avaldamisele.  

«Joogi loomise idee tekkis poistel, kuna leidsime, et meie bändile sobiks lisaks meloodilisele meeleolu loomisele ka miskit värskenduseks, samal ajal kui puusad nõksuvad,» ütles Gram-Of-Fun laulja Kristel Aaslaid.  

Eesti esimene öko energiajook  

Punch Drinks turundusjuhi Joosep Raudsepa sõnul on antud joogi puhul suureks boonuseks asjaolu, et tegu on Eesti omaenda öko energiajoogiga. Raudsepp ütles, et tihtipeale esinetakse pidudel ja toimetatakse öises vööndis kuni varajasteni hommikutundideni, mis võib kehale omajagu koormav olla. Seetõttu on taoline ergutav jook heaks alternatiiviks, sest Gram-Of-Fun bändijook on alkoholivaba ja valminud Mate teest, milles on kuhjaga looduslikku power'it.   

Joogid on pakendatud purkidesse, et olla tootmises keskkonnasäästlikum. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles