Maailmakuulus idamaine elustiilibränd avas Rocca al Mares kaupluse (1)

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Foto: Miniso

Kõikjal maailmas praktiliste toodete ja taskukohaste hindade poolest tuntud Jaapani mõjutustega jaekett Miniso laienes ning avas 5. oktoobril Rocca Al Mare kaubanduskeskuses oma teise kaupluse Eestis. Miniso esinduse leiab veel ka T1 kaubanduskeskuse esimeselt korruselt.

Miniso pakub kaubavalikus nii kodusisustustooteid kui ka esemeid igapäevaseks eluks (kosmeetika, kodutarbed, mänguasjad, väikeelektroonika, köögi- ja vannitarbed). Oma olemuselt rõhub bränd kvaliteetse elu filosoofiale ning pakub toodete sortimendis valikut minimalistlikust ning praktilisest disainist.

«Praktiline ning minimalistliku disainiga tootevalik sobib Rocca al Mare kaubanduskeskuse põhjamaise kontseptsiooniga ideaalselt. Seetõttu on meil väga hea meel, et saame oma keskuse külastajatele üha rohkem pakkuda kvaliteetset tootevalikut,» ütles Rocca al Mare keskust omava Citycon Eesti juht Linda Eichler.

Miniso brändijuht Eikki Voolaid lisas omalt poolt: «Esimese kaupluse põhjal võime öelda, et Eesti turg on meid väga soojalt vastu võtnud. Sellest tulenevalt on mitmed Miniso fännid tundnud huvi, kas avame kaupluse ka Haabersti linnaosas ning suure huvi tõttu tulebki meie teine kauplus Rocca al Mare kaubanduskeskusesse. Uuendame tootevalikut igal nädalal ning müüme oma kaupa väga taskukohaste hindadega. Enamik Miniso tooteid jääb hinnavahemikku 1 kuni 20 eurot.»

2013. aastal rajatud Miniso kett laieneb aktiivselt ka rahvusvahelisel turul. Viimase kuue aastaga on avatud üle 3600 kaupluse 86 riigis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles