Finnairi abil saab peagi lennata ümber maailma

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Foto: Markus Mainka/imago/Aviation-Stock

Soome lennufirma Finnair alustas koostööd lennufirmaga Fiji Airways. Esialgu võimaldab see Helsingist lennata troopilise Fidži saare rahvusvahelisse lennujaama. Varsti plaanitakse aga avada ka võimalus lennata Finnairi lennukoodidega Fidžilt Ameerika Ühendriikidesse.

«Alustame põnevusega koostööd Fiji Airwaysiga, mis tähendab Finnairi klientidele uut troopilist sihtkohta Vaikse ookeani lõunapiirkonnas,» lausus Arunas Skuja, Finnairi juht Baltikumis ja Ida-Euroopas. Finnairi kommunikatsioonijuht Manti Väätäinen-Pereira täpsustas omaltpoolt, et otselendu Fidžile ei tule, vaid vahepeal tuleb ümber istuda. Veel selgitas Väätainen-Pereira, et eesmärk on sisse seada ka lennumarsruudid Helsingi, Los Angelese, San Fracisco ja Nadi vahel. «Koostöö on eriline, sest võimaldab esmakordselt Finnairi lennukoodi all panna kokku ümbermaailmareisi läbi sihtkohtade Aasias ja USA läänerannikul,» lisas Skuja.

Finnairi kood lisatakse esialgu siis Fiji Airwaysi lendudele Hongkongist (Hiina), Singapurist ja Naritast (Jaapan) Nadisse (Fidži). Uusi koodipartnerluslende saab broneerida alates 27. oktoobrist. Fiji Airwaysi kood lisatakse omakorda Finnairi Helsingi lendudele läbi Singapuri, mis avab Fiji Airwaysi klientidele võimaluse lennata nii Soome kui ka erinevatesse sihtkohtadesse üle Euroopa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles