Solarises avatakse reedel koertele mõeldud restoran

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Foto: Alina Birjuk

Sel reedel, 1. novembril, kella 12–16 oodatakse kõiki hästi käituvaid neljajalgseid sõpru Solarise keskuse aatriumi, kus avatakse spetsiaalselt koertele mõeldud restoran.

Lemmikloom saab restoranis ise valida kas veise-, lõhe-, lamba- või kanalisandiga roogade seast ja meelepärane kausitäis serveeritakse talle tasuta. «Eelmisel aastal esimest korda püsti pandud koertele mõeldud pop-up-restoran osutus nii menukaks, et otsustasime koostöös lemmikloomapoega Urr & Nurr seda traditsiooni jätkata,» rääkis Solarise keskuse turundusjuht Kristin Lepikson.

«Täna võtavad väga paljud inimesed oma koera linna tööle kaasa, mis tähendab seda, et kõik päevased toimetused ja ka poeskäigud tuleb koos temaga teha,» tõdes Lepikson ja lisas, et Solarisse on kõik viisakad lemmikud alati oodatud. «Sel reedel teeme neile aga ka lõuna välja,» lisas ta.

Reedel avatakse koertele mõeldud pop-up-restoran seoses Solarise Urri & Nurri esinduse viieaastaseks saamisega. See on esialgu eksklusiivne ühepäevane fenomen, ent Lepiksoni sõnul on Solarise keskus avatud ka mõttele sellest tulevikus püsiatraktsioon teha. Selle idee teostumine sõltub Lepiksoni sõnade kohaselt Urri & Nurri plaanidest ja huvist, kes on pop-up-resto haldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles