Finnair läks suhtesse Serbia lennufirmaga

Tarbija24
Copy
Air Serbia Airbus A320 lennuk.
Air Serbia Airbus A320 lennuk. Foto: Air Serbia

Finnair alustas koodijagamisel põhinevat koostööd Serbia rahvusliku lennufirmaga Air Serbia. Partnerlus ühendab Serbia mugavamalt lennusihtkohtadega USAs ning Aasias, ühtlasi avab see Finnairi sihtkohad Euroopas uutele turistidele.

Uus koostööleping algas oktoobri lõpust ning Air Serbia koodid lisati Finnairi lendudele Helsingist Viini, Prahasse, Berliini, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Göteborgi, Oslosse, Riiga, Tartusse, Vilniusse ja Tallinnasse. See võimaldab Finnairi klientidel Helsingi lennujaamast ümberistumisega mugavalt lennata ka Air Serbia sihtkohtadesse.

Finnairi kliendid saavad uutele lendudele pileteid broneerida juba sellest nädalast.

«Koodijagamise koostöö Air Serbiaga on Finnairile hea võimalus laiendada oma võrgustikku Euroopas. Ühtlasi pakub partnerlus häid jätkuühendusi reisijatele, kes soovivad lennata Serbiast USAsse või Aasiasse,» lausus Arunas Skuja, Finnairi juht Baltikumis ja Ida-Euroopas.

Finnairi kood tuleb ka Air Serbia lendudele Belgradist Helsingisse ning Viini Austrias, Prahasse Tšehhis, Berliini Saksamaal, Tiranasse Albaanias, Bukaresti Rumeenias, Sofiasse Bulgaaris, Skopjesse Makedoonias, Podgoricasse ning Tivatisse Montenegros, Sarajevosse Bosnia ja Hertsegoviinas, Larnacasse Küprosel ja Thessalonikisse Kreekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles