See aeg on jälle käes: kas see on kõige ootamatum kooslus, mis tänavu jõulutuuritab?

Elu24
Copy
Muusik Jaan Sööt.
Muusik Jaan Sööt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Õige pea on jälle käes iga-aastane kohustuslik jõulutuuride aeg ning nagu ikka, toob see lavale igasugu oodatuid ja ootamatuid kooslusi. Tänavu löövad käed Jääääre muusik Jaan Sööt ja räpipunt Põhja-Tallinn.

Muusik Jaan Sööt astub detsembris kolmel korral lavale koos Põhja-Tallinnaga, et anda ühiseid akustilisi jõulukontserte.

Igas linnas ühineb artistidega ka kohalik lastekoor. Kaarli kiriku kontserdil esinevad Katre Jaani laululapsed, Tartus Peetri kirikus laulustuudio Laulupesa ning Viljandi pärimusmuusika aidas Valli laululapsed.

Esitamisele tuleb artistide loomingu paremik ning spetsiaalselt selleks kontserdiks kohandatud laulud.

«Oleme Jaanus Saksaga juba mõnda aega arutanud, et teeks ühe huvitava programmi, kuid aastaid arvasime, et meil on aega veel. Nüüd siis oleme teel,» kommenteeris Jaan Sööt ootamatut kooslust.

«Kes siis veel kui mitte Jaan? Meie stiilid võivad ju olla erinevad, kuid armastus muusika vastu on ühine. Erinevus rikastab,» lisas Jaanus Saks.

Kontserdid toimuvad 14. detsembril Kaarli kirikus, 18. detsembril Peetri kirikus ja 21. detsembril Viljandi pärimusmuusika aidas.

Jaan Sööt ja Põhja-Tallinn lähevad ühisele jõulutuurile.
Jaan Sööt ja Põhja-Tallinn lähevad ühisele jõulutuurile. Foto: Pressimaterjalid
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles