Finnair hakkab aastaringselt lendama Sapporosse

Tarbija24
Copy
Sapporo
Sapporo Foto: Finnair

Finnair pikendab aastaringseks talvel käivituva uue lennuliini Helsingist Sapporosse. 2019/2020. lennuhooajal saab alates 15. detsembrist Sapporo linna Hokkaidō saarel Finnairi lennukiga Airbus A330 kaks korda nädalas. 

«Sapporo on kindlasti uus põnev lennusihtkoht. Jaapan on Finnairi suurim sihtturg väljaspool koduturgu Soomet ja viie sihtkohaga oleme nüüd suurim Jaapanisse lendav Euroopa lennufirma,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja. 

Helsingist Sapporosse väljuvad talvehooajal lennud pühapäeviti ja neljapäeviti ning Sapporost Helsingisse esmaspäeviti ja reedeti. Suvehooajal on väljumised Helsingist pühapäeviti ja kolmapäeviti ning Sapporost esmaspäeviti ja neljapäeviti. Lennuaeg on ligikaudu üheksa tundi.

Sapporost saab Finnairi viies lennusihtkoht Jaapanis, lisaks Tokyo Narita lennujaamale, Osakale, Nagoyale ja Fukuokale. Finnair on varem teatanud, et lisab 2020. aasta märtsist graafikusse ka igapäevased lennud Helsingist Tokyo Haneda lennujaama. Uued väljumised Haneda suunal lisanduvad Finnairi igapäevastele lendudele Narita lennujaama.

Finnair lisab 2020. aasta suvehooajast Jaapani suunal kaks täiendavat väljumist ka Osaka lennuliinile. Nii Sapporo kui ka Osaka marsruute teenindatakse ühiselt Finnairi pikaajalise partneri Japan Airlinesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles