Lendav merisiga ehk loomapoe vargus, mispuhul kannatasid kõik osapooled

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne, antud isendit ei toimetatud meelevaldselt loomapoest minema.
Pilt on illustratiivne, antud isendit ei toimetatud meelevaldselt loomapoest minema. Foto: Stanislav Moshkov

WKYT vahendas, kuidas USA Kentucky osariigis varastasid läinud laupäeval kaks naist loomapoest merisigu.

Danville'i linna Pet Paradise loomapoe omanik Scott Gonyaw kirjeldas, kuidas 21-aastane Isabelle Mason ja 19-aastane Jaimee Pack otsustasid Gonyaw poest suures kotis merisigu välja transportida. Üks tüdrukutest hakkas poe omanikuga leti juures juttu puhuma, samal ajal kui teine vaikselt kaks merisiga kotti nihverdas. Gonyaw väitis, et talle ilmnes naiste olek algusest peale veidrana ning ta kahtlused said kinnitust, kui poe ukseni jõudes hakkasid naised jooksma. Üks Gonyawle lisaks poes olnud töötaja märkas kohe, et kaks merisiga on kadunud. Gonyaw tuiskas naistele järele, nende autoni, karjudes «andke merisead tagasi,» mille peale keeras üks varastest auto akna alla ja viskas neljakuuse merisea omaniku suunas autost välja, samal ajal kui tema kuritööpartner talda andis ja noored loomavargad sündmuskohalt põgenesid. Kiirlahkumise käigus sõideti väidetavalt ka üle Gonyaw jala.

Noored kurikaelad Isabelle Mason (vasakul) ja Jaimee Pack (paremal).
Noored kurikaelad Isabelle Mason (vasakul) ja Jaimee Pack (paremal). Foto: AP/Scanpix

Autost välja visatud Lucky nimeline merisiga ei saanud vahejuhtumis füüsilisi vigastusi, kuid intsidendi käigus jäi kadunuks teine Pet Paradise'i merisiga. 

Danville'i politsei arreteeris kahtlustatavad naised ja esitas neile süüdistused seoses poevarguse, röövimise ja loomade väärkohtlemisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles