Kristiine keskuse KFC avas uksed, aga öösiti sealt veel kanaroogi ei saa

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
KFC Ülemiste kiirtoidurestoran.
KFC Ülemiste kiirtoidurestoran. Foto: Eero Vabamägi

24. oktoobril avati Ülemiste keskuses esimesena Eestis maailmakuulus KFC kanarestoran, mis on osutunud eestlaste hulgas ülipopulaarseks. Täna avati lõpuks ka kauaoodatud esindus Kristiine keskuses.

Vastavatud Kristiine keskuse esindus pidi olema ööpäev läbi tegutsev, ent esialgu on toidukoht külastajatele avatud kella 10 kuni 22. Ööpäev läbi avatuks saab Kristiine esindus alates 2020. veebruarist, kuna Baltikumis KFC frantsiisiõigusi omava Apollo Groupi arendusjuhi Mauri Dorbeku sõnul soovitakse esmalt oma teenuseosutust lihvida.

«Kõigepealt sõidetakse n-ö vagu sisse ja siis avatakse ka öösel. Kuna kliendid öösel ja päeviti on natuke erinevad, siis me üritame esmalt kümnest kümneni teenindamise ideaalsesse korda saada – ooteajad võimalikult lühikeseks,» sõnas Dorbek selgituseks, miks Kristiine esindus kohe ööpäev läbi tööle ei hakka.

Ka sõnas ta, et Kristiine keskuse esinduse avamine ei viibinud, vaid kulges plaanitult. «Meil oli vahepeal mõte, et äkki suudame varem teha, aga me ei hakanud punnitama, vaid andsime inimestele võimaluse end treenida,» kinnitas Dorbek.

Miks aga KFC ametlik avamisüritus peeti läinud nädalal Ülemiste esinduses, mitte veidi hiljem Kristiines? Dorbek selgitas, et tegemist ei olnud lihtsalt Ülemiste esinduse avamise tähistusüritusega, vaid kogu Eesti turu avaüritusega, milleks tulid kohale ka KFC peakontori esindajad. «Selliseid avamisi me kindlasti ei hakka tegema iga järgmise KFC puhul,» sõnas Dorbek. 

Dorbek kinnitas üle ka Tartu ja Narva esinduse asukohad: Tartus tuleb KFC Lõunakeskusse ja Narvas Fama keskusse. Ka nende puhul on plaan lõpuks olla ööpäev läbi avatud. Eelmisel nädalal teatas Apollo Group, et lähima kolme aasta jooksul avavad nad Baltikumis üle 20 KFC restorani.

Asukoht Kristiine keskuses

Kristiine KFC avas uksed Kristiine Roadi uuel tänavatoidualal, mis on käigus oktoobrist. KFC esinduse ees on ka eraldi parkla ja sissepääs. Keskuses juba seni olnud söögikohtade kõrvale lisandus uue tänavatoiduala projektiga veel seitse kohta, mis tõstis keskuses tegutsevate söögikohtade arvu 15-le. Toidutänav paikneb Endla tänava poolse sissepääsu juures. Toitlustuse ja meelelahutuse osakaal keskuses üüritavast pinnast moodustab kokku 12 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles