Pildid ⟩ Walmart eemaldas müügilt ropud jõulukampsunid

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Foto: Larry W. Smith/Epa/Scanpix

Ameerika Ühendriikide suurima jaekaubandusketi Walmart Kanada filiaal vabandas klientide ees, kuna nende veebilehelt võis ajutiselt leida liialt provokatiivseid pilakampsuneid.

Kuigi «inetud» jõulukampsunid on kogu maailmas populaarsust kogumas ja on viimastel aastatel jõulukaubanduses üheks tähelepanuväärseimaks uudisartikliks, läksid mõned Kanada Walmarti veebilehel esindatud kampsunid klientide arvates üle hea maitse piiri.

Enim tekitas kõneainet kampsun, millel on kujutatud suurte silmadega jõuluvana, kes kõikide märkide kohaselt on kohe alustamas kokaiinitarvitamisega. Tootekirjelduses seisis järgnev müügitekst: «Me kõik teame, mis värk lumega on. See on valge, jahulaadne ning parim lumi tuleb otse Lõuna-Ameerikast.» Tekstis lisati, et see «lumi» on täpselt see, mida jõuluvana vajab, et jõuluõhtuks vormi saada.

Kirgi kütnud jõulukampsun.
Kirgi kütnud jõulukampsun. Foto: Business Insider / Walmart Canada

Kuigi just see kampsun sai peamiseks pahameele sihtmärgiks, siis leidsid ostlejad ka teisi sarnaseid tooteid, mille müügikõlbulikkuses kahelda juleti. Järgnevalt lisatud minigalerii kampsunitest, mis on lehelt kas eemaldatud või mille partiid on kahtlustäratavalt otsa saanud. 

Kanada Walmart on kampsunite pärast klientide ees vabandanud, selgitades, et need kolmanda osapoole poolt müügiks pandud tooted ei esinda Walmarti väärtusi ja on nüüdseks müügilt eemaldatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles