Tallinnas avati esimesed kaubanduskeskuste kiirkliinikud

Tarbija24
Copy
Confido kiirkliinik
Confido kiirkliinik Foto: Ardo Kaljuvee

Tallinna Nautica ja Lasnamäe Centrumi kaubanduskeskustes avati esimesed Confido kiirkliinikud, kuhu saab tervisemurega pöörduda elavas järjekorras ka õhtustel aegadel, nädalavahetuseti ja isegi pühade ajal.

Kiirkliinikusse saab pöörduda nii kergemate vigastuste kui ka halva enesetundega, terviseuuringuteks, vaktsineerimiseks, toitumis- või sõltuvusalaseks nõustamiseks või muu meditsiinilise nõu saamiseks. Vajadusel saab patsient nõu, kuidas ja kuhu saab pöörduda temale vajaliku eriarsti vastuvõtule. Samuti saavad kiirkliiniku arstid avada haiguslehte ning seda ka nädalavahetuseti.

Moodsad kiirkliinikud Nautica keskuses ja Lasnamäe Centrumis on patsientidele avatud iga päev kaubanduskeskuste lahtiolekuaegadel. «Confido Kiirkliinikute eesmärk on teha meditsiiniline abi Eesti inimestele kättesaadavamaks,» selgitas Confido juhatuse liige Kadi Lambot, kelle sõnul kavatseb ettevõte kiirkliinikute võrgustikku lähiaastatel laiendada nii Tallinnas kui ka pealinnast väljapoole.

Kiirkliinikutesse tasulisele vastuvõtule saavad tulla mis tahes perearstinimistusse kuuluvad või üldse ilma perearstita tervisemurega patsiendid ning vastu võetakse nii täiskasvanuid kui lapsi. Kliinikute külastamiseks ei ole otseselt vaja broneeringut ning patsiente teenindatakse ka elavas järjekorras, ent aja broneerimine on võimalik, et tagada kohene vastuvõtt.

Kiirkliiniku vastuvõtud on tasulised, näiteks on õdede vastuvõtu ja nõustamise tavahind 25 eurot, millele lisanduvad vajadusel tasud analüüside või muude lisateenuste eest. Lisainfot kiirkliinikute teenuste kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles