Euronics hakkas müüma eksklusiivset ralliülekannete teenust

Tarbija24
Copy
Saksamaa 23.08.2019. Saksamaa ralli esimene päev.
Saksamaa 23.08.2019. Saksamaa ralli esimene päev. Foto: Sander Ilvest

Alates eilsest saab Euronicsi kauplustest soetada autoralli MM-i otseülekandeid pakkuvat WRC+ All Live teenust. Euronicsi näol on tegemist esimese jaemüüjaga maailmas, kes pakub võimalust osta WRC+ All Live teenust tavakauplustest.

Ligipääsu FIA autoralli maailmameistrivõistluste ülekandeid pakkuvale ning ülimalt edukale WRC+ All Live teenusele saab alates eilsest soetada Euronicsi kauplustest üle Eesti. 12-kuulise tellimuse tutvumishind on 79,99 eurot. Kaardil oleva koodiga saab aktiveerida WRC+ All Live teenuse nii arvuti, nutitelefoni, nutiteleri kui ka tahvelarvutiga.

WRC+ All Live teenuse tõi 2018. aastal turule autoralli maailmameistrivõistluste kommertsõiguste omaja WRC Promoter ning see teenus on jäädavalt muutnud seda, kuidas MM-i etappe video vahendusel üle kantakse.

Teenuse kaudu on võimalik vaadata enam kui 25 tunni jagu otseülekandeid ja videoid kõikidelt 2020. aastal toimuvatelt autoralli MM-i etappidelt. Hooaja raames toodetakse enam kui 300 tundi helikopterist, pardakaameratest, võistluspargist ning raja äärest jäädvustatud eksklusiivset videomaterjali.

WRC+ All Live'i saatejuhid analüüsivad ralli kulgu võistluspargis ning vahendavaid värskemaid uudiseid ja vestlusi võtmeisikutega erinevatest meeskondadest. Lisaks saavad kasutajad ligipääsu reaalajas uuenevatele kaartidele ning võistluspäeva peamisi sündmusi koondavatele videotele.

WRC+ All Live teenuse märksõnaks on paindlikkus, sest kasutajad saavad nautida võistlusi nii otsepildis kui ka vaadata kõiki kiiruskatseid järele. 

«Ott Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja on ühed paremini tuntud Eesti sportlased ning nende fänne, kes kannavad endaga kaasas riigile omast sinimustvalget, võib kohata pea kõikjal – nii kiiruskatsetel kui ka võistlusparkides üle maailma. Eesti fännid jälgivad WRC sarja suure entusiasmiga ning WRC+ All Live võimaldab neil paindlikult saada osa kogu melust sõltumata ajast ja asukohast,» rääkis WRC Promoteri tegevdirektor Oliver Ciesla teenusest, mis aitab tuua ralli maailmameistrivõistlused eestlastele koju jätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles