Töövahendusportaal: Eesti ihaldatuim tööandja on Elisa

Tarbija24
Copy
Elisa.
Elisa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Töövahendusplatvorm CV-Online korraldas selle aasta lõpus uuringu, mille tulemustest selgus, et enim tahaksid inimesed töötada Elisa jaoks.

Uuring tehti vahemikus 26. november kuni 31. detsember ja hõlmas 2359 inimest. Uuringus osalejad said märkida, milline ettevõte on nende hinnangul üldse kõige atraktiivsem ning sai märkida ka atraktiivseimad tööandjad eri ärisektorites.

Küsitlus tehti CV-Online turundusjuhi Maris Viirese sõnul eelkõige selleks, et paremini mõista, milliseid kriteeriume inimesed tööandja valikul enim hindavad. Seetõttu paluti ka vastanutel detailselt kirjeldada, mis on nende jaoks olulisim, mõeldes tööandjate peale, kelle heaks sooviks töötada. Saadud info abil soovib Viirese sõnul CV-Online'i meeskond tegeleda tööandjate konsulteerimisega, et aidata neil muuta end tööotsijate silmis atraktiivsemaks. 

Olulisimad kriteeriumid tööandjate puhul

1. Motiveeriv palk ja lisahüved

2. Hea sisekliima (toredad kolleegid)

3. Paindlik töökorraldus

4. Head arenguvõimalused (koolitused, mentorlus, coaching)

5. Heade tulemuste märkamine ja tunnustamine

6. Töötajate tervise eest hoolitsemine

Kõige ihaldusväärseimaks tööandjaks üldises arvestuses osutus Elisa Eesti, kellele järgnesid LHV Pank ja Nordea Bank Abp Eesti filiaal.

Ihaldusväärseimate tööandjate edetabel ärisektori kaupa.
Ihaldusväärseimate tööandjate edetabel ärisektori kaupa. Foto: CV-Online Estonia

«Oleme Elisas pikalt ja süsteemselt tegelenud uudsete tööviiside juurutamisega, mille osad on nii paindlik tööaeg kui ka areng läbi tööst õppimise. Kui inimesed on tööl motiveeritud ja rõõmsad, loob see ka hea sisekliima. Tunnustust väärivad kõik elisalased, sest tulemused sünnivad vaid koostöös,» kommenteeris saavutatud esikohta Elisa Eesti personalijuht Kaija Teemägi.

Uuringu tulemustega saab täismahus tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles