Selveri värskete viljade letis hakatakse infot kuvama digitaalselt

Tarbija24
Copy
Selveri värskete viljade lett.
Selveri värskete viljade lett. Foto: Hendrik Osula

Selver soovib kõikides oma kauplustes kasutama hakata elektroonilisi hinnasilte. Muudatus puudutab esimeses etapis puu- ja juurviljaosakondi ning see viiakse täide vähemalt veebruarikuu lõpuks.

Kuna värskete viljade hind muutub kõige sagedamini, lisandub uus tehnoloogia esimeses järjekorras just selles kaubakategoorias.

«Innovaatilise ja tulevikku vaatava ettevõttena on Selverile väga oluline minna üle lahendustele, mis on nii keskkonda kui meie tööprotsesse vähem koormavad. Paberivabad digitaalsed alternatiivid on Selveris saanud standardiks nii turunduses, logistikas kui makselahendustes,» ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Tänu digitaalsetele hinnasiltidele saab toote hinda ja infot vahetada vaid nupuvajutusega. Tehnoloogiat on Selver testinud pikalt, valmidusega hinnasiltide põlvkonnavahetusega jätkata ka teistes kaubakategooriates.

Digitaalsetele hinnasiltidele üleminek on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeses etapis paigaldati kõikidesse Selveri kauplustesse üle Eesti paberreklaame asendavad digiekraanid. Investeeringu esimese etapi suurus on 0,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles