LHV ja Luminor putitavad sularahaautomaatide võrgustikku

BNS
Copy
LHV pangaautomaat Viljandis.
LHV pangaautomaat Viljandis. Foto: Elmo Riig

Nüüd saab LHV ja Luminori ühiseid pangaautomaate kasutada ka Elvas, Otepääl, Jõgeval, Kärdlas ja Imaveres.

Pankade ühisvõrgus on endiselt 125 automaati. LHV teatas, et võrgu laiendamist uutesse asukohtadesse võimaldas olemasolevate automaatide ümberpaigutamine. Poole aasta taguse ühisvõrgu laiendamisega tekkis olukord, kus mõnes asukohas oli mitu sularahaautomaati lähestikku, samas kui leidus veel sularahaautomaadita maakonnakeskusi. Nüüd üritavad ettevõtted seda olukorda parandada.

«Nüüdsest on klientidel sularaha tasuta väljavõtu võimalus täiendavalt ka Valga, Jõgeva, ja Hiiu, peagi ka Põlva maakonnas, kus varem polnud ühtegi automaati,» rääkis LHV kaardimaksete tootejuht Indrek Kaljumäe. «Kuigi enamik rahaasju saab tänapäeval aetud elektrooniliselt, näiteks mobiiliäpi kaudu või makstes pangakaardiga, on sularaha siiski inimeste ja ettevõtete jaoks teatud juhtudel vajalik. Jõuame oma võrgustiku optimeerimistöödega valmis veebruari esimesel nädalal,» lisas ta.

Elvas ja Otepääl asuvad ööpäev ringi kasutatavad sularaha väljavõttu võimaldavad automaadid Maxima kaupluste juures. Jõgeval asub automaat Rimi kaupluse juures. Hiiumaal Kärdlas asub automaat Selveri kaupluses ning võimaldab sularaha nii välja võtta kui ka kontole panna. Automaat on ligipääsetav kaupluse lahtiolekuaegadel. Imaveres asub sularahaautomaat Tikupoisi kohviku peatuspaigas Tallinna-Tartu maantee ääres. See on ligipääsetav ööpäev läbi ja võimaldab raha välja võtta. Haapsalu Kaubamaja automaati saab nüüd lisaks sularaha väljavõtmisele kasutada ka raha kontole panemiseks.

Veebruari esimeseks nädalaks lisandub ööpäev läbi sularaha väljavõtmist võimaldav sularahaautomaat Põlva Selveri juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles