Tehnikaülikooli tudengite jaoks loodi uus tööotsingu lahendus (1)

Tarbija24
Copy
Uus platvorm viib tudengeid ja töökäte otsijaid kokku juba õpingute ajal.
Uus platvorm viib tudengeid ja töökäte otsijaid kokku juba õpingute ajal. Foto: TalTech

Värbamistarkvara lahenduste pakkuja Recrur töötas välja värbamisplatvormi, mis aitab kergesti ühendada tehnikaülikooli üliõpilasi oma valdkonna praktika- ja tööpakkujatega.

Tudengite kokkuviimine sobivate praktika- ja töövõimalustega juba õpingute ajal on tähtis noore inimese edasist karjääri silmas pidades, kirjutas Recruri turundusjuht Mihkel Stint. Iga värbamine on teatud mõttes unikaalne ning üha enam koguvad populaarsust tööotsijate ja tööpakkujate kokkuviimiseks loodud rätsepalahendused.

Seetõttu arendaski värbamistarkvara lahenduste pakkuja Recrur Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tudengite spetsiifilistest vajadustest lähtuvalt välja unikaalse värbamisplatvormi, mis võimaldab neil lihtsalt ning läbipaistvalt endale õpingute ajal sobivaid praktika- ja töövõimalusi leida. Lahenduse katsetamisega teeb algust TTÜ majandusteaduskond. 

Recrur usub, et spetsiifiliste värbamisplatvormide kasutegur nii tööotsijate kui ka tööpakkujate jaoks muudab nad juba lähitulevikus standardiks.

«Arendasime platvormi, mille kaudu saavad ettevõtjad tudengitele kerge vaevaga praktika- ja töökuulutusi edastada ning kus kandideerimisprotsess on kasutajasõbralik ja automatiseeritud. Avastasime, et sarnast süsteemi pole meil ülikoolides varem kasutatud ning väga palju tööd tehakse ajamahukamalt ning ebaefektiivsemalt,» kommenteeris Recruri juht Marit Alaväli. «Seal toimub kogu üliõpilaste ja ettevõtete vaheline kandideerimist puudutav suhtlus ning nende ühendajaks on TTÜ, kes omakorda veendub, et süsteemi kasutatakse ausalt ja konstruktiivselt. Samuti on alati konkreetselt välja toodud, kas tegu on vaid tööpakkumisega või ka võimalusega erialase praktika sooritamiseks,» selgitas Alaväli.

Platvorm on TTÜ kodulehe osa, kuhu tuleb pakkumiste nägemiseks ja kandideerimiseks üliõpilase kasutajakontoga sisse logida. Värbavate ettevõtete jaoks on loodud kandidaatide andmetega tutvumise süsteem. Võimalus on loodud tudengitele bakalaureuseõppest kuni doktoriõppeni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles