Citybee toob Eestisse mitusada uut autot (1)

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Citybee rendiauto.
Citybee rendiauto. Foto: Citybee

Sõiduautode, kaubikute ja tõukerataste renditeenust pakkuv ettevõte Citybee suurendab oma sõiduautode masinaparki 200 auto võrra.

CityBee Eesti juht Britta-Liisa Ait sõnas, et ettevõtte teenuste iganädalasi kasutajaid on praeguseks juba üle 11 000 inimese ja seetõttu masinaid ka juurde tuuakse. Tallinna ja lähiümbruse valdade tänavatel on kokku 241 CityBee sõidukit, millest 206 on sõiduautod. Valikus on nii manuaal- kui ka automaatkäigukastiga sõiduautod ja hübriidsõidukid, tulevikus soovitakse tuua juurde elektrisõidukeid. 

CityBee Eesti juht nentis, et kuigi aasta lõpuks on Eestis üle 400 sõiduauto, siis veel on vara öelda, millised automudelid valikusse lisanduvad. «Eestisse jõudvate sõiduautode margid ja mudelid sõltuvad suuresti meie klientide eelistustest, kuid kindlasti soovime juurde tuua üha rohkem automaatkäigukastiga sõidukeid ning ka hübriidsõidukeid,» rääkis Ait, lisades et kõik CityBee sõiduautod on maksimaalselt üks aasta kasutuses olnud sõidukid.

Valmistutakse ka uueks tõukerataste hooajaks

«Kuna elektriliste tõukerataste esimene hooaeg ületas kõiki ettevõtte seatud ootusi ja eesmärke, siis plaanime peagi algaval hooajal pakkuda taas Eestis elektriliste tõukerataste renditeenust, tuues tänavatele senisest kvaliteetsemad tõukerataste mudelid,» ütles Britta-Liisa Ait. Ta lisas, et uute mudelite valikul võetakse arvesse ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi seaduseelnõus elektrilistele tõukeratastele sätestatud tehnilisi nõudeid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles