Meeldetuletus: Swedbank kaotab preemiaprogrammi

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Swedbank Eesti peakontor.
Swedbank Eesti peakontor. Foto: Ints Kalnins / Reuters

Alates 30. aprillist 2020 kaob senisel kujul Swedbanki preemiaprogramm. Kogutud punkte saab kasutada kuni 31. oktoobrini.

Paar nädalat tagasi tuli Swedbank välja uue maksete paketiga, mis fikseeritud kuutasu eest lubab teha piiramatus mahus pangaülekandeid, millele ei lisandu eraldi ülekandetasusid. Pakett sisaldab ka deebetkaardi kuutasu.

Sellega seoses kaotab aga Swedbank alates 30. aprillist oma preemiaprogrammi. «Seni kasutasid paljud võimalust saada tasuta makseid preemiaprogrammist. See oli programmi kõige populaarsem kingitus. Ilma makseteta poleks preemiaprogramm enam endine,» selgitas pank pressiteate vahendusel. Pakkumised ja soodustused erinevate Swedbanki partnerite esindustes Swedbanki kaardiga tasudes jäävad siiski alles. 

Teenitud preemiapunkte saab kasutada kuni 31. oktoobrini 2020 (või oma punktide aegumistähtajani, kui see saabub varem).  «Selleks, et kõik saaksid oma kingitused kindlasti välja võtta, saab alates veebruarist tellida ühes kuus varasema ühe kingituse asemel kuni kolm kingitust,» täpsustas Swedbanki eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles