Poisid ja mehed saavad poest tellida mõõdusärgi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangari Ülemiste särgipood.
Sangari Ülemiste särgipood. Foto: Sangar

Poisid ja mehed, kes soovivad endale seljas hästi istuvat särki, saavad Sangari poest tellida just neile valmistatud mõõdusärgi.


«Särgimudeli istumisel mängivad rolli nii tegumood kui mõõdud, seega oluline on teada keha ümbermõõte ja hinnata mudeli sobivust. Eriti hästi istuva särgi jaoks on võimalik tellida mõõdusärk, mis põhineb poisi või mehe individuaalsetel mõõtudel ja tegumoe soovil,» ütles Sangari turundusdirektor Raul Saks.

Lisaks võimaldab Sangari uus veebikeskkond särgi mõõtude vaatamist iga suuruse ja mudeli kohta ning aitab seeläbi valida igati kliendi soovidele vastava särgi.

Hiljuti avas Sangar Ülemiste keskuse teisel korrusel oma suurima, järjekorras kuuenda särgipoe. Ka seal on võimalik sobivast materjalist ja tegumoega mõõdusärki tellida.

«Ootame uude kauplusesse uudistama meesterahvaid alates kuuendast eluaastast, kelle jaoks on kaupluses iga päev välja pandud 120 erinevat särgimudelit,» lausus Saks. Ta lisas, et särgid on toodetud kolmele eri kehatüübile ja kasvule, millest peaks igaüks endale sobiliku leidma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles