Maxima Lidlit ei karda: me jääme hinnaliidriks igal juhul (1)

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Maxima Eesti juht Edvinas Volkas.
Maxima Eesti juht Edvinas Volkas. Foto: Tairo Lutter

Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas ütleb, et konkurent Lidli tulek siinsele turule on ainult tervitatav ning Maxima heidab neile kinda, laiendades oma soodusprogrammi.

Eestis pool aastat Maximat juhtinud Edvinas Volkas õhkas esmaspäevasel pressiüritusel  uues peakontoris, et nende uus hinnastamisprogramm «Ära maksa üle» on aidanud klientidel kolme kuuga kokku säästa 2,1 miljonit eurot. Tänavuseks fookuseks ongi programmi valiku laiendamine ja sinna kallimate toodete lisamine (nt piima ja õunte kõrval ka oliiviõli ja kallimad joogid).  

Hindade poolest turuliidri koha hoidmine on Volkase sõnul Maximale väga oluline. Kauplusteketil on plaanis Eestis sel aastal tootevalikut laiendada just kohaliku toodanguga, kuigi seda, kuidas Maxima saab sama toodet müüa odavamalt kui näiteks Selver, keeldus Volkas lähemalt kommenteerimast. 

Kuulsa odavketi Lidl Eestisse tulekut Volkas ei karda, sest tema sõnul teeb konkurents head nii ostjale kui ka turule tervikuna. Ta lisas enesekindlalt, et Maxima jääb hindade poolest Eestis ikka turuliidriks.

Suuri muutusi ostlejate ostuvõimekuses või ostumääras Volkas selleks aastaks ei ennusta, kuid tarbimist silmas pidades on klientidelt oodata terves Baltikumis aina tervislikumaid valikuid.

Hiina koroonaviiruse kriis praegu veel Maxima ärile tunda andnud pole, märkis Volkas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles