Eesti puljong võitis maailma suurimal toidumessil preemia

Tarbija24
Copy
Puljong OÜ asutaja Helgor Markov (keskel) Dubais Gulfoodi konkursil võiduka mahepuljongiga.
Puljong OÜ asutaja Helgor Markov (keskel) Dubais Gulfoodi konkursil võiduka mahepuljongiga. Foto: FS Goods

16.–20. veebruarini Dubais toimuval toidumessil Gulfood 2020 nimetati Eesti väiketootja, FS Goods kaubamärgi all tegutseva Puljong OÜ maheaedviljapuljong tänavuseks innovatiivseimaks mahetooteks.

«Nii suur tunnustus maailma ühe suurima toidumessi konkursil osalenud 500 toote hulgas annab meie meeskonnale ainult tuult tiibadesse juurde,» kommenteeris Puljong OÜ asutaja Helgor Markov.

Eesti toiduettevõtete ühisstendi messile viinud EASi rahvusvahelise müügi valdkonnajuhi Elar Olliku sõnul näib nii Gulfoodi kui ka Puljongi puhul kehtivat reegel, et mida raskem on alguses, seda edukamaks osutub lõpptulemus. «Gulfood on maailma suurima iga-aastase toidumessina ülipopulaarne koht, kus Eesti firmal eraldiseisvana on praktiliselt võimatu stendi saada. Nägime EASis kaua vaeva, et saada sinna ühisstendi pind ning nüüd oleme juba kolmandat aastat Eesti ettevõtetega väljas olnud,» märkis ta. «Puljongi auhinna üle on eriti hea meel, kuna ka nende tee messile ei olnud takistuseta, sest näiteks ühte nende toodet – punase veini kastet – Dubai tollist läbi ei lastudki, kuigi seal alkoholi pole,» rääkis Ollik lisaks. 

Puljong OÜ on tegutsenud aastast 2016 ning toodab naturaalseid valmispuljongeid ja -kastmeid. 

Gulfood on üks maailma suurimaid toidu- ja joogimesse, mis toimub igal aastal Dubais. Tegemist on ärimessiga, kus osaleb ligi 5000 eksponenti ja rohkem kui 100 000 spetsialisti üle kogu maailma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles