Inglipuu projektiga sai jõulukingi 1300 last

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu.
Inglipuu. Foto: Sille Annuk

Heategevusprojektiga Inglipuu koguti üle Eesti ligi 1300 kingitust keerulistes oludes kasvavatele lastele, kingitused saavad kõik lapsed kätte hiljemalt jaanuari keskpaigaks.


«Kogutud ligi 1300 kingitust on muljetavaldav arv, mis näitab meie inimeste suurt südameheadust ja hoolivust. Paljud pered on tänaseks juba ka kingitused kätte saanud ning meieni jõudnud tagasiside on olnud äärmiselt soe ja positiivne. Aitäh kõigile, kes aitasid kingitustega nii paljude perede pühad helgemaks muuta,» ütles Maxima maine- ja kommunikatsioonijuht Ty Lehtmäe.

Inglipuu on heategevusprojekt, mille käigus koguti kõikidesse Maxima kauplustesse üles pandud jõulupuude alla pakke puudustkannatavatele lastele kõikjal Eestis. Jõulukuuskedele riputatud paberinglitele oli kirjutatud lapse nimi ja kingisoov. Kõik abivajavad lapsed, kes olid sotsiaalametite poolt esitatud nimekirjades, said annetajatelt kingituse.

Päästearmee regionaalkomandöri major Daniel Hendersoni sõnul on inimeste aktiivsus sarnastes heategevusprojektides rõõmustavalt suur. «Mullu kogusime Inglipuu projektiga 700 kingitust, tänavu juba pea kaks korda rohkem. Kuigi majanduslanguse aastatel on olnud väga paljudel Eesti peredel keeruline hakkama saada, on hakatud abivajajaid senisest enam märkama ning heategevusprojektides ka rohkem kaasa lööma,» tõdes ta.

Kõikides maakondades ei ole veel tänaseks Inglipuu kingid lasteni jõudnud, kuid hiljemalt jaanuari keskpaigaks on pakid kätte saanud kõik kirjas olnud lapsed.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles