Novatours tühistab reisid ohupiirkonda

Tarbija24
Copy
Bergamos valitseb tühjus
Bergamos valitseb tühjus Foto: Carlo Cozzoli/IPA/SIPA/Carlo Cozzoli/IPA/SIPA

Novatours peatab märtsikuised Itaalia reisid Bergamosse seoses koroonaviiruse ohupiirkonna laienemisega.

Peatamine puudutab 7. 14. ja 21. märtsi reise. Kliendid, kes on praegu Itaalia Alpides puhkamas, tuuakse tagasi plaanipärase lennuga 7. märtsil, teatas ettevõte.

Kuna Eestis kasvab koroonaviiruste juhtumite hulk ning oluline osa haigestunutest on tulnud tagasi lennujaamast, kuhu ja kust ka Novatours oma Itaalia lende teeb, otsustas ettevõte oma lennud antud lennujaama peatada.

Kliendid, kelle reisid peatati, saavad valida mõne teise müügisoleva Novatoursi pakettreisi või lennupileti ning alternatiivse võimalusena pakutakse mainitud reiside eest ka broneeringuraha tagasimakset.

«Mõistame, et koroonaviiruse levik on murettekitav paljude jaoks ja meil on siiralt kahju, et Itaaliasse lennata soovinud kliendid peavad oma puhkuseplaane muutma. Reisijate ohutus on siiski ettevõtte jaoks esmane prioriteet ja kõigis oma tegevustes lähtume alati eelkõige sellest,» ütles Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg.

Ta lisas, et ettevõttele teadaolevalt ei ole Novatoursi Bergamost saabunud reisijate seast leitud ühtegi koroonaviiruse juhtumit. «Kõik Novatoursi teiste sihtkohtade lennud toimuvad plaanipäraselt. Lennujaamades on võetud kasutusele täiendavaid turvameetmeid ja reisijad peaksid olema valmis näiteks kehatemperatuuri mõõtmiseks ja ankeedi täitmiseks,» ütles Riisberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles