Viiruse mõju ⟩ AirBaltic tühistab kõik lennud Milano ja Verona suunal

Tarbija24
Copy
airBaltic
airBaltic Foto: Evija Trifanova/LETA

8. märtsil jõudis airBalticuni informatsioon, et ühel reisijatest, kes lendasid 7. märtsil Milanost Riiga (reisinumber BT630) oli diagnoositud  Covid-19 koroonaviirus. Sama lennuga tulnud reisijate arv oli 39, lisaks neile 5 pardameeskonnaliiget. AirBaltic informeeris kõiki asjasse puutuvaid valitsusasutusi. 

Tervishoiu ja turvalisuse kaalutlustel otsustas airBaltic viivitamatult tühistada kõik oma lennud Milano ja Verona suunal kuni aprilli lõpuni. Reisijad, kellel on kehtivad broneeringud selleks perioodiks tühistatud lennusuunal, saavad vajaliku lisainfo oma võimaluste kohta otse lennufirmalt. 

Vastavuses viiruselevikut tõkestavate meetmetega lõpetab lennufirma lennuki desinfitseerimise lähimate tundide jooksul. Lennuki desinfitseerimine oli juba korraldatud 7. märtsil, pardapersonal on hetkel vabastatud tööülesannete täitmisest.

Reisijail, kes reisisid mainitud lennuga, BT630 Milano-Riia, palub airBaltic võtta ühendust Läti Haigusleviku Tõkestamise Keskusega (Centre for Disease Prevention and Control) või vastavate asutustega oma asukohariigis. Läti Haigusleviku Tõkestamise Keskus informeerib kõigi riikide seotud osalisi ka omalt poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles