Lemmikloomade kindlustamine kasvab aastas 50 protsenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer
Koer Foto: Margus Ansu

Sel ajal, kui kindlustatud kodude hulk kasvab väga aeglaselt, on If kindlustuse sõnutsi huvi koduloomade kindlustamise vastu tõusnud püstloodis.
 

Koerte kindlustamine kasvab If kindlustuse kommunikatsioonijuhi Rain Porsi sõnutsi igal aastal 50 protsenti. «Peamiseks motivaatoriks on siin kõrged ravikulud, mille siis haiguse või õnnetuse korral korvab kindlustus. Iga kolmas koer vajab kord aastas arstiabi,» märkis ta.

Väga kiiresti kasvab ka reisikindlustuse osakaal. «Reiskindlustuse vajalikkusest saadakse ehk peale Islandi tuhakahjusid rohkem aru, kuigi väga paljud reisivad ka ilma reisikindlustuseta,» rääkis ta.

Inimeste huvi on suurenenud ka õnnetusjuhtumikindlustuse vastu, sest arvestatakse rohkem sellega, et keegi teine ei peaks õnnetuse juhtudes kohustusi üle võtma ning et töökoha kaotades oleks abi loota.

«Siinjuures tuleb arvestada asjaoluga, et kui näiteks inimesel on õnnetusjuhtumikindlustus vaid mõne tuhande euro suuruse kindlustussummaga, kuid eluasemelaenu jääk on kümme korda suurem, siis see ei kata tema reaalset vajadust,» nentis Porss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles