Airbnb lubab järgneva kuu broneeringuid tasuta tühistada

Copy
Airbnb logo
Airbnb logo Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP/Scanpix

Business Insider kirjutab, et majutusteenuseid vahendav platvorm Airbnb lubab oma klientidel koroonapandeemia tõttu broneeringuid tühistada ning kogu ettemakstud raha tagasi saada.

Koroonakriisi tõttu uuendas ettevõte oma tühistamiseeskirju, tänu millele saavad Airbnb kliendid tühistada lähituleviku broneeringuid üle maailma, täismahus ja ilma lisatasudeta. Teenustasud maksab ettevõte ise kinni.

Muudatuse eesmärk on võimaldada paindlikkust, et broneeringu teinud kliendid ei peaks tundma rahalist sundi reisida, sõnas Business Insiderile ettevõtte tegevdirektor Brian Chesky. 

Eeskirjade muudatused kehtivad broneeringute puhul, mis on tehtud enne 15. märtsi ja mis hõlmavad sisseregistreerimist (check-in) ajavahemikus 14. märts kuni 14. aprill. 

Ettevõtte otsus on saanud palju negatiivset tagasisidet majutuskohtade väljaüürijatelt, kelle peamine sõnum on, et paljudele on Airbnb kaudu majutuskoha üürimine olnud peamine sissetulekuallikas, ning rahalise vastutuse ainult võõrustajate õlule jätmine on ebaõiglane.

Airbnb tunnistab olukorra keerukust ja selle eriti karmi mõju pindade üürijatele, kuid kinnitab oma postituses, et üritab välja töötada leevendavad meetmed ka võõrustajatele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles