Tallink Takso hakkab kaupa vedama

PM Majandus
Copy
Tallink takso autod.
Tallink takso autod. Foto: Mihkel Maripuu

Tallink Takso alustab kullerteenuse pakkumist, mis võib järgneval kuul muutuda ettevõtte peamiseks tegevuseks.

«Inimeste asemel liiguvad täna pakid ja huvi kauba vedamise vastu üha kasvab. Kuigi taksofirmad on loodud eelkõige inimeste sõidutamiseks ja ettevõtted on teinud kõik endast sõltuva turvalise ja kontaktivaba teenuse pakkumiseks, võib pakivedu meie jaoks muutuda vähemalt järgneva kuu jooksul peamiseks tegevuseks,» märkis Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa.

Taksofirma alustas kullerteenuse katsetustega paar päeva tagasi, kauba vedamise tellimusi on tulnud seinast seina, näiteks üks ettevõte tellis büroost töötoolide laialiveo kodukontoritesse, lisaks veab taksofirma ka toitu, dokumente ja tehnikat.

«Kuna tegeleme ametliku kaubaveoga, saame ka täna isoleeritud Saaremaale või sealt mandrile kaupa toimetada, samuti oleme pakke Soome jäänud eestlastele Tallinki laevadega viinud,» tähendas Uusmaa.  

Uusmaa lisas, et uueks normaalsuseks taksoturul on saanud, et klient ise ei pea enam tingimata autos istuma.

Taksojuhtide ja klientide ohutuse nimel paigaldas Tallink Takso sel nädalal ettevõttele kuuluvatesse sõidukitesse läbipaistvast plastmaterjalist vaheseinad. Taksojuhid puhastavad ja desinfitseerivad regulaarselt salongis kasutatavaid pindu ja ukselinke. Lisaks käivad ettevõttele kuuluvad taksod tavalisest sagedamini ka pesulates. Taxilink äppi kasutades on kliendile teenus ka täielikult kontaktivaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles