Rimi soovib kauplustes hommikuti näha ainult riskigruppidesse kuuluvaid kliente

Tarbija24
Copy
Kauplustele saadeti abimaterjalid poekülastajate tervise hoidmiseks ning viiruse leviku piiramiseks.
Kauplustele saadeti abimaterjalid poekülastajate tervise hoidmiseks ning viiruse leviku piiramiseks. Foto: Mihkel Maripuu

Rimi avab alates 1. aprillist kõik kauplused tunni võrra varem ehk kell 9, et jätta riskigruppidele rohkem aega ostlemiseks.  

«Palun oleme solidaarsed riskigruppidesse kuuluvate inimeste suhtes – las hommikune külastusaeg kuni kella 11ni jääb ainult neile ostlemiseks,» sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. «Tahaksin aga riskigrupi inimesetele panna südamele, et nad võimalusel ei tuleks üldse poodi, vaid leiaksid kellegi, kes neile toidu koju viib,» lisas ta.

Koroonaviiruse levimise takistamiseks on Rimi pannud kõikidesse kassadesse kaitseklaasid, teenindajatel on võimalus kasutada kaitsemaski ning kummikindaid. Kõik teenindajad on varustatud pindade ning käte desinfitseerimise vahenditega. Samuti on müügisaalides olemas kätepuhastusvahendid klientide jaoks ning lisaks on mitmes Rimis abiks ZÄP kätepuhastusjaamad. Uusi kätepuhastusjaamu lisatakse iga päev Rimidesse üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles