Omniva üleskutse: tellige pakid automaati, mitte postkontorisse (2)

Tarbija24
Copy
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Mailiis Ollino

Omniva soovitab välisriikidest saabuvad pakid postkontorite suurenenud koormuse tõttu suunata praegu pakiautomaati.

Eriolukorra tõttu on praegu suletud mitu postkontorit ja seetõttu on avatud postkontorites tavapärasest rohkem kliendikülastusi. «Võimalusel palume postkontori asemel tellida oma pakid pakiautomaati,» ütles Omniva operatsioonide juht Kristi Unt.

Lisaks kutsus ta üles pakisaajaid määrama oma eelistatud pakiautomaat. Eelkõige mõjutab eelistuste määramine välismaalt tulnud pakke, mis muidu saabuksid elukohajärgsesse postkontorisse. Määrates eelistatud asukohaks pakiautomaadi, tulevad telefoninumbrit kandvad välismaised pakid pakiautomaati.

«Pakiautomaadi eelistuste lisamine võtab aega paar minutit, aga säästab teid olukordadest, kus paki kättesaamine on raskendatud. Lisaks võimaldab see klientidel määrata viis eelistust, mis tähendab, et ka juhul kui ühte pakiautomaati enam pakke ei mahu, siis saame selle suunata järgmisesse sobivasse pakiautomaati,» lisas Unt.

Pakiautomaadid on kättesaadavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata. Kõik Omniva pakiautomaadid asuvad õues, kus inimesi on vähem ja nakatumise risk on madalam. Pakiautomaatide puutetundlikke ekraane puhastatakse regulaarselt, kuid automaati saab kasutada ka ilma ühiskasutatavate pindadega füüsiliselt kokku puutuma: Omniva pakiautomaadi ekraan toimib ka kinnastega ning kauba eest tasumisel on kõikides automaatides võimalik kasutada kontaktivaba viipemakset.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles