Burger Kingi restoranide avamine lükkub edasi

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Kiirtoidurestorani Burger King logo.
Kiirtoidurestorani Burger King logo. Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Scanpix

Tallink Grupp lükkab edasi varem aprillikuusse ja mai algusesse planeeritud esimeste Burger Kingi restoranide avamise. Avamisega viivitatakse, kuniks avalikus ruumis viibimine on taas 100% ohutu nii töötajatele kui ka klientidele.

Tallink Grupp kinnitas pressiteate vahendusel, et ehitus ja ettevalmistused on tänagi täies hoos, kuid avamist ei toimu enne, kui koroonaviiruse eriolukord on lõppenud. 

«Jah, me kõik olime avamiste ootuses juba ärevil ja lootusrikkad, kuid kõige tähtsam praegu on siiski meie kõigi tervis, heaolu ja turvalisus. Burger King teeb juba täna kriisijärgseid plaane tagamaks, et kui restoranid avatakse, saaksime klientidele lubada, et meie juures on ohutu ja turvaline,» kommenteeris Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

Tallink Grupp omandas globaalse kiirtoiduketi Burger King Baltikumi frantsiisiõigused 2019. aasta sügisel. Esimesed esindused on plaanis avada Rocca al Mare ja Ülemiste kaubanduskeskuses, Lasnamäe Centrumis ja Balti jaamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles