Oma elu parimad tööpüksid leiad siit!

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex OÜ

Hea enesetunne tööl sõltub väga palju riietest, mida kannad. Ükskõik, kas töötad ehitusplatsil, monteerijana, tööstuses või kusagil mujal, on töö sujumise ja päeva jõudsa kulgemise seisukohalt oluline, et tööriided oleksid mugavad ja istuksid hästi.

Kas tead, milline riideese mõjutab kõige rohkem seda, et tööl oleks mõnus ja mugav olla? Selleks on tööpüksid. Et püksid ei istuks mitte lihtsalt kuidagimoodi, vaid nagu valatult, veniksid just õigetest kohtadest, oleksid mugavad ja funktsionaalsed, hingavad ja vastupidavad ning näeksid kõigele lisaks head välja, ei olegi enam pelgalt unistus. Need püksid ootavad sind TAMREXi kaupluses. Need on Snickers Workwear Flexiwork sarja püksid.

Snickers Flexiwork pükste disainimisel ja valmistamisel on kõige suuremat tähelepanu pööratud just nende kasutusmugavusele. Üks paar pükse õmmeldakse kokku koguni 64 osast, millest igaühe kuju, asukoht ja koostematerjal on eelnevalt hoolikalt läbi mõeldud, tagamaks pükste suurepärane liikumisvabadus ja istuvus - vaatamata sellele, milline on kandja kehatüüp. Flexiwork püksid sobivad kõigile (tähtis on vaid leida õige suurus) ja need toetavad töö tegemist kõige paremal võimalikul viisil.

Flexiwork pükstel on kasutatud elastset, ent sitket kangast neis paigus, kus on vaja kõige rohkem liikumisvabadust. Näiteks kubeme piirkonnas, jalge vahel, alaseljal ja põlvede kohal. Liikumisele annavad meeldivat kergust ja hoogu ka eelpainutatud püksisääred, krooked ja lisaõmblused hoolikalt välja arvutatud kohtades. Ükskõik, kas on vaja töötada istudes, seistes, kükakil või kummargil - nendes pükstes on igas asendis mugav toimetada. Tugevat ja vastupidavat Cordurat on kasutatud kohtades, mis kõige rohkem kuluvad: põlvede peal, säärte alumistes servades ja taskutel.

Kõigil Flexiwork sarja mudelitel on Snickersi enda väljatöötatud spetsiaalne KneeGuard Pro™ põlvekaitsesüsteem, mis tagab põlvekaitsmete optimaalse paiknemise nii, et need ei liigu oma kohalt, on mugavad ja kaitsevad terve päeva jooksul.

Foto: Tamrex OÜ

Flexiwork tööpükstel on mugav integreeritud vöö ja avarad taskud (ka ripptaskud), kuhu saab panna kõik vajalikud kaasaskandmist nõudvad esemed.

Flexiwork pükstes on ühendatud tööriietele vajalik vastupidavus kasutusmugavuse seisukohalt üliolulise kerguse ja suurepärase hingavusega. Püksid on uskumatult kerged. Kõigele lisaks on disainis pööratud erilist tähelepanu pükste välimusele, sest töölgi on meeldiv kena ja professionaalne välimus. Flexiwork püksid on funktsionaalsed, lahedad ja nendes läheb töö otsekui lennates, sest heade tööpükste tunnuseks on, et nende peale ei pea mõtlema - see tähendab, et on võimalik keskenduda töös olulistele asjadele.

Flexiwork sarja pükse müüakse kõigis TAMREXi kauplustes ja veebipoes. Tule poodi ja proovi oma uusi lemmikpükse. Korra neid juba kandnuna ei ole enam tagasiteed. Paljud lojaalsed kliendid kinnitavad, et peale Flexiwork pükste proovimist ei taha enam teisi tööpükse nähagi. Küsisime nende arvamust ja kogemusi Flexiwork pükste kasutamisel. Vastused olid ainult positiivsed, toome siinkohal ära osa neist:

”Tõeliselt head ja vastupidavad püksid. Peavad kandmisel hästi vastu.”

”Ostsin ja hakkasin kohe kasutama. Olen kasutanud pükse erinevates olukordades ja nad on olnud vastupidavad. Ei määrdu väga kergesti.”

”Mul on juba teine paar Flexiwork pükse. Eriti mugavad. Soovitan.”

”Istuvad jalas hästi."

”Olen kandnud pükse juba mitu aastat ja lõppu pole näha.”

”Head ja vastupidavad püksid, ostan veel neljandagi paari.”

”Garanteeritud Snickersi kvaliteet, istuvad jalas mugavalt ja taskutesse mahuvad hästi kõik tööks vajalikud asjad.”

"Ma olen palju pükse ja tunkesid ära kandnud, aga need on just see, mida olen otsinud. Täiuslikud tööpüksid.”

”Täpselt sellised, nagu ühed tööpüksid peavadki olema. Elastsed, vastupidavad ja heade taskutega. Kõigele lisaks veel stiilsed."

Flexiwork tootesarjast leiab kindlasti igaüks endale sobiva mudeli ja suuruse. Flexiwork püksid on saadaval mitmetes värvitoonides ja ka ilma ripptaskuteta. Kui töökohal on vaja, et riided oleks hästi näha, tuleks valida Flexiwork Hi-Vis püksid.

Olete teretulnud TAMREXi kauplustesse või sooritage ost kontaktivabalt TAMREXi e-poes. Meie aitame leida kõige sobivamad lahendused ja teeme sinu tööpäeva paremaks.

Copy
Tagasi üles